HÍREK

2024.05.06. Elindult az Önkéntes-koordinátor.hu tapasztalat-, tudásmegosztó és hálózati platform, amelynek céljairól itt olvashatnak. Várjuk minden önkéntes szervezéssel foglalkozó önkéntes, civil-nonprofit szervezeti munkatárs és önkéntes-koordinátor jelentkezését, aki céljainkkal egyetért! Kérjük, regisztráljon és legyen tagja az Önkéntes-koordinator.hu Hálózatnak, hogy együtt, közösen alakítsuk és formáljuk a hazai önkéntességet és az önkéntesszervezéssel/koordinációval foglalkozók  szakmai és foglalkoztatási presztízsét.


2024.05.06. Együttműködő partnerünk A Coaching Mindenkié Egyesület Az egyesület működésének célja civil - nonprofit szervezetek támogatása, hogy stratégiai, folyamatirányítási és közösségépítő feladataikban eredményes fejlődést érjenek el, amihez az egyesület szervezetfejlesztői szakmai segítséget ajánl fel. Programjuk egyaránt fókuszál a vezető közösségépítő szerepének hangsúlyozására és a munkatársak, önkéntesek felkészítésére, a coaching szemléletű vezetői magatartásra. Éves szinten átlagosan 15 civil szervezet számára, közel 50 önkéntessel több mint 300 fejlesztési órát valósítottak meg országosan, ezáltal hatványozva a saját értékteremtői munkájuk hatékonyságát. Az Önkéntes-koordinátor.hu Hálózat tagjainknak az Egyesület 2024 szeptemberétől kedvezményes coachingot nyújt.


2024.005.29. Első blogbejegyzésünkkel - Mi motiválja az önkéntes-koordinatort? - hálózati tagjaink számára az első találkozó "vitaindítóját" vázoltuk fel.


2024.05.30. Második blogbejegyzésünkben olyan szakmai témát -  Generációs kérdés az önkéntességben - tárgyalunk, ami az önéntesek motiválásának új megközelítését jelenti. Várjuk hozzászólásaikat!

2024.05.30. Megalakult az Önkéntes-koordinátor.hu Hálózat 22 önkéntes-koordinátor jelentkezésével!

Az első hálózati találkozót - online - június első heteiben tartjuk.